foto

Christie Wittenborn

  • nar. 23.6.1971 (47 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 Woodshock
2016 Děda je lotr
2015 We Are Your Friends
2014 Camp X-ray
2011 30 minut nebo méně
Budoucnost
Klíčová osoba
The Details
2010 Burning Palms
2009 Risk je zisk
Tak se měj
2008 American Son
Ball Don't Lie
2007 Revolución de Iguodala!, La
2005 Já a Ty a všichni ostatní
2001 New Women, The
2000 Ides of March
Straight Right

TV seriály

2018 K smrti trapný (TV seriál)
Lines Crossed (S02E10)
Deathbed Confessions (S02E09)
Now You See Me, Now You Don't (S02E08)
další epizody (5)
2017 K smrti trapný (TV seriál)
Creative Indifferences (S01E10)
Lingchi (S01E09)
The Unbelievable Power of Believing (S01E08)
další epizody (10)
Ray Donovan (TV seriál)
Time Takes a Cigarette (S05E12)
Michael (S05E11)
Bob the Builder (S05E10)
další epizody (10)
2016 Ray Donovan (TV seriál)
Práskač obecný (S04E12)
Čínský dril (S04E11)
Lake Hollywood (S04E10)
další epizody (8)
2012 Profesionální lháři (TV seriál)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
2010 Ve znamení raka (TV seriál)
Slovo na er (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace