foto

Sönke Lars Neuwöhner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Der Lissabon-Krimi: Feuerteufel (TV film)
2018 Der Lissabon-Krimi: Alte Rechnungen (TV film)
Tatort - Der Mann, der lügt (TV film)
Wilsberg - Die Nadel im Müllhaufen (TV film)
2017 Nebudu mlčet (TV film)
Tatort - Sturm (TV film)
Wilsberg – Der Betreuer (TV film)
2015 Wilsberg - Kein Weg zurück (TV film)
2014 Tatort - Eine Frage des Gewissens (TV film)
Tatort - Freigang (TV film)
2011 Ein Mörderisches Geschäft (TV film)
2009 Auftrag Schutzengel (TV film)
Cesta za svobodou (TV film)
Vraždy v Kaifecku
Wilsberg - Der Mann am Fenster (TV film)
2008 10 Sekunden
2007 Der Falsche Tod (TV film)
2006 Die Tote vom Deich (TV film)
Leben mit Hannah
Místo činu: Kolín - Krvavé diamanty (TV film)
2005 Steinschlag (TV film)
2002 Rotlicht - Die Stunde des Jägers (TV film)
Tatort - Schützlinge (TV film)
2000 Freunde
Rotlicht - In der Höhle des Löwen (TV film)

TV seriály

2019 Wolfsland (TV seriál)
Das heilige Grab (E05)
2018 Wolfsland (TV seriál)
Irrlichter (E04)
Der steinerne Gast (E03)
2016 Morgen hör ich auf (TV seriál)
Wolfsland (TV seriál)
Tief im Wald (E02)
Ewig Dein (E01)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2009 Fräulein Stinnes fährt um die Welt (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2006 Leben mit Hannah

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky