foto

Sönke Lars Neuwöhner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Tatort - Der Mann, der lügt (TV film)
2017 Nebudu mlčet (TV film)
Tatort - Sturm (TV film)
2014 Tatort - Eine Frage des Gewissens (TV film)
Tatort - Freigang (TV film)
2011 Ein Mörderisches Geschäft (TV film)
2009 Auftrag Schutzengel (TV film)
Cesta za svobodou (TV film)
Vraždy v Kaifecku
2008 10 Sekunden
2007 Der Falsche Tod (TV film)
2006 Die Tote vom Deich (TV film)
Leben mit Hannah
Místo činu: Kolín - Krvavé diamanty (TV film)
2005 Steinschlag (TV film)
2002 Rotlicht - Die Stunde des Jägers (TV film)
Tatort - Schützlinge (TV film)
2000 Freunde
Rotlicht - In der Höhle des Löwen (TV film)

TV seriály

2019 Der Lissabon-Krimi (TV seriál)
Feuerteufel (E04)
Wolfsland (TV seriál)
Das heilige Grab (E05)
Soko Vídeň (TV seriál)
Angeltrip (S15E04)
Liebesdienst (S14E14)
2018 Der Lissabon-Krimi (TV seriál)
Alte Rechnungen (E02)
Wolfsland (TV seriál)
Irrlichter (E04)
Der steinerne Gast (E03)
Soko Vídeň (TV seriál)
Die Wahrheit stirbt zuerst (S14E01)
Schlaflos (S13E09)
Wilsberg (TV seriál)
Die Nadel im Müllhaufen (E60)
2017 Soko Vídeň (TV seriál)
Dirnbergers Dinner (S12E12)
Wilsberg (TV seriál)
Der Betreuer (E53)
2016 Morgen hör ich auf (TV seriál)
Wolfsland (TV seriál)
Tief im Wald (E02)
Ewig Dein (E01)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Befreiungsschlag (S05E07)
Soko Vídeň (TV seriál)
Hangover (S12E03)
Fehlzündung (S11E10)
2015 Soko Vídeň (TV seriál)
Vor aller Augen (S11E04)
Unter Haien (S10E07)
Wilsberg (TV seriál)
Kein Weg zurück (E45)
2014 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Kokon (S03E08)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
2012 SOKO Wismar (TV seriál)
Goldrausch (S10E11)
2009 Wilsberg (TV seriál)
Der Mann am Fenster (E26)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Die kleinen Dinge (E08)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2009 Fräulein Stinnes fährt um die Welt (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2006 Leben mit Hannah

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky