foto

Leena Dhingra

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Mad Sad & Bad
2008 Ealing Comedy
2006 Vyprovokovaná
2005 Life Isn't All Ha Ha Hee Hee (TV film)
2002 Murder (TV film)
2000 Vražda v dámském klubu (TV film)

TV seriály

2018 Pán času (TV seriál)
Demons of the Punjab (S11E06)
2012 Citizen Khan (TV seriál)
2008 Pohřbený zločin (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Jednorožec a vosa (S04E07)
2005 Stella (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2003 Canterburské povídky (TV seriál)
Grease Monkeys (TV seriál)
2002 Cutting It (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Frontiers (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 London Bridge (TV seriál)
1994 Moving Story (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace