foto

Michelle Hurst

  • nar. 1.6.1942 (78 let)
    Brooklyn, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Chicagský tribunál
2018 Baby Won't You Please Come Home
2017 Dva nestačí
2016 Hard Sell
Jean of the Joneses
One Day Home
She Grinds Her Own Coffee
2012 Frances Ha
2011 Nechápu, jak to dokáže
2010 A Little Help
V lepší společnosti
2008 Zalknutí
2006 Sherrybaby
2004 Poster Boy
2003 Life On the Line (TV film)
Piková trojka
2001 Návštěvníci: Cesta do Ameriky
1999 Wirey Spindell
1998 Druhá nebo první
1997 Vraždy po internetu
1996 Střelila jsem Andyho Warhola
1995 Smoke
Vztek
1994 Rockeři
1993 The Night We Never Met
1989 Narozen 4. července

TV seriály

2020 Love Life (TV seriál)
Luke Ducharme (E05)
Chicago Med (TV seriál)
When Did We Begin to Change (S06E01)
2015 Forever (TV seriál)
The Night in Question (E21)
Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Prosincový slunovrat (S16E16)
2014 Broad City (TV seriál)
Destination: Wedding (S01E08)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Podraz mě jednou (S01E12)
Vysoké citlivky (S01E11)
Bora Bora Bora (S01E10)
další epizody (12)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Samaritans (E12)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Re-Do (S01E09)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Kde je doma? (S01E03)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
Revenge (S01E06)
Třetí hlídka (TV seriál)
Leap of Faith (S06E07)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Desperate (S04E18)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Cesta k Bohu (S02E08)
2001 Zákon a pořádek (TV seriál)
School Daze (S11E22)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Legacy (S02E04)
The Third Guy (S01E16)
Sex ve městě (TV seriál)
Žít na ostří nože (S03E11)
1998 Zákon a pořádek (TV seriál)
Monster (S08E24)
1997 Zákon a pořádek (TV seriál)
We Like Mike (S07E20)
1996 Cosby (TV seriál)
Matt Waters (TV seriál)
Zákon a pořádek (TV seriál)
Corpus Delicti (S06E11)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Park Bench with Steve Buscemi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky