foto

Kathryn Kates

  • nar. New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Cracka (TV film)
2019 The Jesus Rolls
2018 A Scientist's Guide to Living and Dying
Boxes
Jo
2013 Dovid Meyer
2012 Lola Versus
2011 Gun Hill (TV film)
Monkey Man
2009 Out of the Fog
1997 Asylum
Sestřička
1991 Pastime
Teenage Exorcist
1983 Taming of the Shrew, The
1982 Ten, co nosí smůlu

TV seriály

2020 Dobrý boj (TV seriál)
The Gang Discovers Who Killed Jeffrey Epstein (S04E07)
2019 Přátelé z výšky (TV seriál)
The Wedding (S02E08)
The Engagement Party (S02E01)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Začátek konce (S07E01)
2018 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Chasing Demons (S19E14)
2017 Špinaví poldové (TV seriál)
Chaos Is Come Again (S02E09)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Unintended Consequences (S19E06)
Decline and Fall (S18E09)
2016 Feed the Beast (TV seriál)
Tabula Rasa (E07)
Secret Sauce (E04)
Špinaví poldové (TV seriál)
Live Wire Act (S01E09)
Good Cop, Bad Cop (S01E08)
Fall of Man (S01E06)
další epizody (4)
2014 Vzpomínky (TV seriál)
Manhunt (S02E10)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Šílenost nevyléčíš (S01E13)
Slepice (S01E05)
Nebyla jsem připravená (S01E01)
2011 Pan Am (TV seriál)
Pravda nebo lež (E07)
2010 Zachraň mě (TV seriál)
Sanctuary (S06E06)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
2001 Lizzie McGuire (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Hudson Street (TV seriál)
1994 Thunder Alley (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Dinner Party (S05E13)
1991 Sessions (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky