foto

Wolf Jakoby

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Das Mädchen aus dem Totenmoor (TV film)
2009 Bis an die Grenze (TV film)
2008 Das Geheimnis des Königssees (TV film)
2007 Vertraute Angst (TV film)
2006 Esperanza
Podivné dědictví (TV film)
2005 Bettgeflüster & Babyglück (TV film)
2003 Poslední taxi (TV film)
Spoutaný vrah (TV film)
1995 Pod tlakem (TV film)
Se zavázanýma očima (TV film)

TV seriály

2020 Der Zürich-Krimi (TV seriál)
Borchert und die tödliche Falle (E07)
2019 Der Zürich-Krimi (TV seriál)
Borchert und der Sündenfall (E06)
Borchert und die mörderische Gier (E05)
2018 Der Zürich-Krimi (TV seriál)
Borchert und die Macht der Gewohnheit (E04)
Borchert und die letzte Hoffnung (E03)
2016 Der Zürich-Krimi (TV seriál)
Borchertův případ (E02)
Vraždy na severu (TV seriál)
Ausgespielt (S04E03)
2012 Die Bergretter (TV seriál)
Goldrausch (S03E01)
2010 Soko Vídeň (TV seriál)
Tierisch tödlich (S06E07)
SOKO Wismar (TV seriál)
Kurzschluss (S08E04)
2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Schachmatt (S07E08)

Herecká filmografie

Filmy

1991 Freispiel

Spisovatelská filmografie

Filmy

2006 Esperanza - povídka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky