foto

Lulu Wilson

  • nar. 5.10.2005 (14 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Becky
The Glorias
2019 Wyrm
2018 Gone Are the Days
Ready Player One: Hra začíná
Slumber
2017 Annabelle 2: Zrození zla
Cop and a Half: New Recruit (TV film)
2016 Ouija: Zrození zla
2015 Její kompozice
2014 Chraň nás od zlého
The Money (TV film)

TV seriály

2020 50 States of Fright (TV seriál)
Star Trek: Picard (TV seriál)
Nepenthe (S01E07)
2018 Ostré předměty (TV seriál)
Milk (E08)
Pád (E07)
Třešeň (E06)
další epizody (5)
The Haunting (TV seriál)
Skličující ticho (S01E10)
Hrůzostrašné sny (S01E09)
Dvě bouřky (S01E06)
další epizody (8)
2016 Clevver Now (TV seriál)
Teachers (TV seriál)
Hall of Shame (S01E04)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
Everyone for Themselves (S04E08)
Welcome to the Gun Show (S04E02)
2015 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Cool with It (S03E02)
2014 Black Box (TV seriál)
2013 Millerovi (TV seriál)
2012 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Barney/Never (S03E06)

Host

TV pořady

2007 Chelsea Lately (TV pořad)

Fanoušci tvůrce