foto

Harold Surratt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bite Me
2006 Zdánlivě snadné
2000 Příběh jedné noci
1999 Carrie 2
1998 Temptations, The (TV film)
1997 Temné spiknutí
Ďáblův advokát
1995 Captured Alive
Her Hidden Truth (TV film)
Nevítaná návštěva
Náhlá smrt
Piano Lesson, The (TV film)
1994 Dodržený slib: Příběh Oksany Baiulové (TV film)
První liga 2
1993 Případ Pelikán
Věc cti
1989 Parta snů

TV seriály

2018 Luke Cage (TV seriál)
Wig Out (S02E03)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Lesbian Request Denied (S01E03)
Tit Punch (S01E02)
I Wasn't Ready (S01E01)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Bratři a sestry (S08E19)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
What's Happening Now! (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace