foto

Jessica Pimentel

  • nar. 20.9.1982 (37 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Gets Good Light
2018 A Bread Factory, Part One
A Bread Factory, Part Two
2015 The Grief of Others
2014 Fugly!
2013 Go for Sisters
2012 How to Score Your Life
2008 Hrdost a sláva
Off Jackson Avenue
2007 Prachy mimo zákon
2005 Místnost
1998 Poslední dny disca

TV seriály

2019 Orange Is the New Black (TV seriál)
A tady si vystoupíme (S07E13)
Basa (S07E12)
Bůh žehnej Americe (S07E11)
další epizody (7)
2018 Orange Is the New Black (TV seriál)
Trable na druhou (S06E12)
Temný zvrat (S06E11)
Čokoládovej sexy koktejl (S06E10)
další epizody (7)
2017 Orange Is the New Black (TV seriál)
Tetování (S05E12)
Prolomení hobrového stropu (S05E11)
Přivázaní ke kolejím (S05E08)
další epizody (9)
2016 Orange Is the New Black (TV seriál)
Toast už nikdy nebude chlebem (S04E13)
Zvířata (S04E12)
S lidmi to umí (S04E11)
další epizody (13)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Nevěř žádný děvce (S03E13)
Nenuť mě si pro tebe dojít (S03E12)
Můžeme být hrdinové (S03E11)
další epizody (12)
Lovci zločinců (TV seriál)
JAHVE (S04E22)
Ústav (S04E21)
Podvodnice (S04E16)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Institutional Fail (S17E04)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
Zásady slušného chování (S02E13)
Změna (S02E12)
Sadistický kníratý Kaňour (S02E10)
další epizody (10)
Lovci zločinců (TV seriál)
Místo původu (S04E08)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Šílenost nevyléčíš (S01E13)
Den p*čuvzdání (S01E09)
Moskevská pašeračka (S01E08)
další epizody (7)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
There Is No Superwoman (E19)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Učedník (S09E10)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Retro (S10E05)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
911 (S07E03)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Under God (S13E12)
2002 Třetí hlídka (TV seriál)
Falling (S03E17)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

2019 Slayer: The Repentless Killogy (koncert)

Host

TV pořady

2004 Fashion News Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky