foto

Diane Guerrero

  • nar. 21.7.1986 (34 let)
    New Jersey, USA

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Orange Is the New Black - Série 7 (série) (2019)

    - Spoiler: Hlavní dějovou linkou pro Maritzu Ramos (Diane Guerrero) je v této sérii deportování zpět do Kolumbie, kde se jako malá narodila. Tento příběh je blízký samotné její představitelce, která se v roce 2018 otevřela o deportaci jejích rodičů pod vládou Donalda Trumpa. (hansel97)

Herecká filmografie

Filmy

2025 The Godmother
2020 Blast Beat
2019 Justice League vs. the Fatal Five
Zabiják
2016 Happy Yummy Chicken
2015 Peter and John
2014 Chlap na dvě věci
Emoticon ;)

TV seriály

2020 Doom Patrol (TV seriál)
Dumb Patrol (S02E07)
Space Patrol (S02E06)
Finger Patrol (S02E05)
další epizody (7)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Crisis on Infinite Earths, Part 5 (S05E01)
2019 Doom Patrol (TV seriál)
Ezekiel Patrol (S01E15)
Penultimate Patrol (S01E14)
Flex Patrol (S01E13)
další epizody (15)
Elena z Avaloru (TV seriál)
Not Without My Magic (S02E22)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Ninety-Five (S05E14)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Minority deport (S07E05)
Jak správně žít (S07E04)
A hnědá je nová oranžová (S07E03)
další epizody (4)
2018 Superior Donuts (TV seriál)
Donut Day Afternoon (S02E21)
Broken Art (S02E20)
The Icemen Cometh (S02E19)
další epizody (13)
Elena z Avaloru (TV seriál)
Snow Place Like Home (S02E19)
Song of the Sirenas (S02E15)
A Tale of Two Scepters (S02E11)
další epizody (4)
2017 Superior Donuts (TV seriál)
Electile Dysfunction (S02E08)
Homeless for the Holidays (S02E07)
Error of Admission (S02E06)
další epizody (8)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Sixty-Nine (S04E05)
Chapter Sixty-One (S03E17)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Bouřlivé počasí (S05E13)
Tetování (S05E12)
Prolomení hobrového stropu (S05E11)
další epizody (10)
2016 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Forty-Eight (S03E04)
Chapter Forty-Seven (S03E03)
Chapter Thirty-Nine (S02E17)
další epizody (5)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Toast už nikdy nebude chlebem (S04E13)
Zvířata (S04E12)
Králík, lebka, králík, lebka (S04E10)
další epizody (12)
2015 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Twenty-Six (S02E04)
Chapter Twenty-Five (S02E03)
Chapter Twenty-One (S01E21)
další epizody (7)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Nevěř žádný děvce (S03E13)
Nenuť mě si pro tebe dojít (S03E12)
Můžeme být hrdinové (S03E11)
další epizody (13)
2014 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Nine (S01E09)
Chapter Seven (S01E07)
Chapter Six (S01E06)
další epizody (7)
Taxi Brooklyn (TV seriál)
L’Héritage (E02)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Zásady slušného chování (S02E13)
Změna (S02E12)
Sadistický kníratý Kaňour (S02E10)
další epizody (10)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Šílenost nevyléčíš (S01E13)
Vysoké citlivky (S01E11)
Bora Bora Bora (S01E10)
další epizody (6)
Lovci zločinců (TV seriál)
Propustka (S03E01)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
This Way Out (S03E23)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Pohřbená tajemství (S01E08)
2010 Are We There Yet? (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)