foto

Laurence Ohayon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2015 La Duchesse de Varsovie
2012 Adouna: La vie, le monde (TV film)
2009 Une Aventure new-yorkaise (TV film)
2004 Petite Fadette, La (TV film)
2003 Train de 16h19, Le (TV film)
2002 Mille millièmes, fantaisie immobilière
Si j'étais lui (TV film)
2000 Amour sur un fil, L' (TV film)
Mystère Parasuram, Le (TV film)
1999 Brigade des mineurs (TV film)

TV seriály

2014 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Řízení (S06E08)
Výbuch (S06E07)
2013 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Tři výstřely (S05E08)
Osvobození (S05E07)
Přesun (S05E06)
další epizody (4)
2012 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Od Anny (S04E10)
Tajné polibky (S04E09)
Mise (S04E05)
další epizody (5)
2010 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Řešení (S03E12)
Zrádce (S03E11)
Výběr zbraní (S03E05)
další epizody (5)
2005 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Trois femmes flics (TV seriál)
2001 Commissariat Bastille (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace