foto

Dagmar Biener

  • nar. 23.6.1946 (73 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Ein starkes Team - Unter Wölfen (TV film)
2005 Comedy-Schiff (TV film)
Heimliche Liebe - Der Schüler und die Postbotin (TV film)
2004 Ein starkes Team - Der Verdacht (TV film)
2001 Endstation Tanke
2000 Klub milionářů (TV film)
Starkes Team - Bankraub, Ein (TV film)
1999 Das Mädchen aus der Torte (TV film)
Downhill City
Stan Becker - Skuteční přátelé (TV film)
1998 Hundert Jahre Brecht
Sperling und die Tote aus Vilnius (TV film)
1997 Lea Katz - Die Kriminalpsychologin: Einer von uns (TV film)
Sperling und die verlorenen Steine (TV film)
1995 Der Mann auf der Bettkante (TV film)
Prasátko Rudi
Spreebogen (TV film)
Zu treuen Händen (TV film)
1994 Správná dvojka: Smíšená dvouhra (TV film)
1993 Goldstaub (TV film)
1991 Hausmänner
Loriots Pappa ante Portas
1990 Der Neue Mann (TV film)
1989 Beim nächsten Mann wird alles anders
1988 Ein Kuckuck im Nest (TV film)
Ödipussi
1986 Meier
Wanderungen durch die Mark Brandenburg (TV film)
1985 Wohin mit Willfried
1984 Was soll bloß aus dir werden (TV film)
1983 Satan ist auf Gottes Seite (TV film)
Unternehmen Arche Noah (TV film)
1982 Dannys Traum (TV film)
Die Präsidentin (TV film)
Flüchtige Bekanntschaften (TV film)
1981 Und plötzlich bist du draußen (TV film)
1978 Der Pfingstausflug
1976 Verdunkelung (TV film)
1975 Familienglück (TV film)
Scherenschnitt (TV film)
1974 Lohn und Liebe (TV film)
Tod in Astapowo (TV film)
1973 Steig ein und stirb (TV film)
1972 Autos (TV film)
1971 Geschäfte mit Plückhahn (TV film)
1970 Bambule (TV film)
Krebsstation (TV film)
1969 Der Versager (TV film)
O süße Geborgenheit (TV film)
1968 Der Urlaub (TV film)
1967 Selbstbedienung (TV film)
1965 Die Heirat (TV film)
Im Schlaraffenland (TV film)
1959 Freddy unter fremden Sternen
1958 Mladí lvi
1957 Drei leere Räume (TV film)

TV seriály

2010 Poslední polda (TV seriál)
Vražda v kurzu mazlení (S01E12)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Die Blaumänner (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Sabine!! (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Max & Lisa (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Samuraj (S01E08)
Sperling (TV seriál)
1995 Der Mond scheint auch für Untermieter (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Cornelius hilft (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Durchreise (TV seriál)
Harry & Sunny (TV seriál)
Immer wieder Sonntag (TV seriál)
Sylter Geschichten (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1988 Siebenstein (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Harald und Eddi (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Alte Gauner (TV seriál)
Schöne Ferien (TV seriál)
1984 Alles aus Liebe (TV seriál)
Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 Die Koblanks (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Eiserne Gustav, Der (TV seriál)
1977 Jede Woche hat nur einen Sonntag (TV seriál)
1976 Direktion City (TV seriál)
1975 Beschlossen und verkündet (TV seriál)
1970 Drüben bei Lehmanns (TV seriál)
Recht oder Unrecht (TV seriál)
1968 Hafenkrankenhaus (TV seriál)
Sein Traum vom Grand Prix (TV seriál)
1963 Hafenpolizei (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)
1980 Wissen Sie es besser?! (TV pořad)
1972 Denkste!? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace