foto

Nita Whitaker

  • nar. 28.11.1959 (59 let)
    Shreveport, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Den zrady
2007 Music Within
2006 The Ten Commandments: The Musical (divadelní záznam)
1998 Sandman
1997 In the House
1993 Betrayal of the Dove
Opojný život (TV film)
1992 Majority Rule (TV film)
Osobní strážce

TV seriály

1994 Me and the Boys (TV seriál)
1993 Key West (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)
1987 She's the Sheriff (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)

Dokumentární

2002 Concert for World Children's Day, The (koncert)

TV pořady

1970 The Hour of Power (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace