foto

Patrick Elias

  • nar. 9.4.1966 (51 let)
    Basilej, Basel-Stadt, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Akta Golgotha (TV film)
2009 Hanebný pancharti
2008 Bloch - Die blaue Stunde (TV film)
2006 Stubbe - Von Fall zu Fall: Schwarze Tulpen (TV film)
2005 Rosa Roth - Im Namen des Vaters (TV film)
2000 Místo činu - Žena ve vlaku (TV film)
1990 Rosamunde

TV seriály

2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Speer a Hitler (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Die Schule am See (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Die Sängerknaben (TV seriál)
Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1993 Durchreise (TV seriál)
1992 Der Fotograf oder Das Auge Gottes (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2001 Jud Süß - Ein Film als Verbrechen? (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace