foto

Barbara Rosenblat

  • nar. Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 ANYA
MAD?
2017 Lost Cat Corona
1997 Babe, He Calls Me
Malcom and Melvin
1990 The Care of Time (TV film)
1986 Malý krámek hrůz
Strašidelné líbánky
Šílená Amerika
1985 Želví deník
1976 Carry On England

TV seriály

2020 Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector (TV seriál)
Russian Roulette (E03)
The Bug Diaries (TV seriál)
Worm, Play Ball! (S02E06)
Spider's Tire Trouble (S02E04)
A Nightcrawler to Remember (S02E03)
2019 The Bug Diaries (TV seriál)
Dump of Dreams (S01E05)
Worm's New Digs (S01E04)
Fly's Picnic Problem (S01E03)
další epizody (4)
2018 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Aktivní opatření (S07E05)
Rebel Rebel (S07E02)
2017 Domek z karet (TV seriál)
57. kapitola (S05E05)
2016 The Venture Bros. (TV seriál)
Tanks for Nuthin' (S06E06)
2015 Benders (TV seriál)
Všemocný (TV seriál)
Když piráti obírají piráty (E08)
Gotham (TV seriál)
Kovadlina či kladivo (S01E21)
Dravá zvěř (S01E19)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Můžeme být hrdinové (S03E11)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
Zásady slušného chování (S02E13)
Změna (S02E12)
Sadistický kníratý Kaňour (S02E10)
další epizody (8)
Girls (TV seriál)
Flo (S03E09)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
New Hampshire (S03E10)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Šílenost nevyléčíš (S01E13)
Slepice (S01E05)
Lesbická žádost zamítnuta (S01E03)
další epizody (5)
2012 In Fear Of (TV seriál)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Transitions (S10E14)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vztek (S06E17)
1995 The What a Cartoon Show (TV seriál)
1991 Magic (TV seriál)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
Smart Aleck Kill (S01E05)
Luna (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Dokumentární

2012 No Place on Earth - Kein Platz zum Leben
1988 Łódź Ghetto

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky