foto

Barbara Rosenblat

  • nar. Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lost Cat Corona
1997 Babe, He Calls Me
Malcom and Melvin
1990 Care of Time, The (TV film)
1986 Malý krámek hrůz
Strašidelné líbánky
Šílená Amerika
1985 Želví deník
1976 Carry On England

TV seriály

2018 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Active Measures (S07E05)
Rebel Rebel (S07E02)
2017 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 57 (S05E05)
2015 Benders (TV seriál)
Všemocný (TV seriál)
Když piráti obírají piráty (E08)
Gotham (TV seriál)
The Anvil or the Hammer (S01E21)
Beasts of Prey (S01E19)
Orange Is the New Black (TV seriál)
We Can Be Heroes (S03E11)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
We Have Manners. We're Polite. (S02E13)
It Was the Change (S02E12)
Little Mustachioed Shit (S02E10)
další epizody (8)
Girls (TV seriál)
Flo (S03E09)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
New Hampshire (S03E10)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Can't Fix Crazy (S01E13)
The Chickening (S01E05)
Lesbian Request Denied (S01E03)
další epizody (5)
2012 In Fear Of (TV seriál)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Transitions (S10E14)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vztek (S06E17)
2003 The Venture Bros. (TV seriál)
1995 The What a Cartoon Show (TV seriál)
1991 Magic (TV seriál)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
Luna (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Dokumentární

2012 No Place on Earth - Kein Platz zum Leben
1988 Łódź Ghetto

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace