foto

Lee Haugen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Ad Astra
2017 Papillon
2016 Miss Stevens
Ztracené město Z
2015 Matroš
2013 Aliens in the House (TV film)
Dear Sidewalk
Stará křivda

TV seriály

2014 Black Jesus (TV seriál)
2012 Level Up (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace