foto

Kósuke Suzuki

  • nar. 9.11.1961 (58 let)
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Tokusó 9: Special (TV film)
2017 Cosmetic Wars
Keanin: anata de jokatta
2015 Tokyo PR Uman
2011 Saisei kjorjú (TV film)
2010 18-ban Hole (TV film)
Gohou (TV film)
2006 Kóan keisacu sósakan
2005 Oppai seijin
2004 Enjo-kôsai bokumetsu undô: jigoku-hen
Gokudó kóšien
Kaidan šin mimibukuro: gekidžóban
2003 Kimi no mama de
2002 Hačigacu no maboroši
2001 Eko eko azaraku IV
Enjo-kôsai bokumetsu undô
1998 Blood
1997 Happy People

TV seriály

2018 Shufu Katsu (TV seriál)
Signal (TV seriál)
Tokumei keidži: Kakuho no onna (TV seriál)
Tokusó 9 (TV seriál)
2017 Akira to Akira (TV seriál)
CRISIS (TV seriál)
2016 Šizumanu taijó (TV seriál)
2015 Zeni no sensó (TV seriál)
2014 Chi no Shio (TV seriál)
Maruho no onna: Hoken hanzai čósain (TV seriál)
Sakura - Jiken wo Kiku Onna (TV seriál)
2013 Furueru Ushi (TV seriál)
Keidži no manazaši (TV seriál)
Lady Joker (TV seriál)
Platinum Town (TV seriál)
2011 Saijo no Meii (TV seriál)
Shitamachi Rocket (TV seriál)
2010 Keitai deka: Zenigata Jui (TV seriál)
Marks no jama (TV seriál)
2009 Sora tobu Taija (TV seriál)
2006 Koi suru ničijóbi: New Type (TV seriál)
2003 Keitai Deka Zenigata Mai (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vigilante
2016 Doctor X: Gekai daimon mičiko – Special (TV film)
Fuben na benriya SP (TV film)
Kjóaku wa nemurasenai: Tokusó Kendži no gjakušú (TV film)
Kuroi Jukai (TV film)
2015 Hero: Special (TV film)
2014 Hakugin Jack (TV film)
Pandora - Eien no Inochi (TV film)
奇跡の教室 (TV film)
2013 Reverse: Keishichou Sousa Ikka Team Z (TV film)
2009 Giwaku (TV film)
Koshonin SP (TV film)
2008 Yonimo Kimyona Monogatari Spring Special (TV film)
2006 Hero (TV film)
Senjou no Yuubinhaitatsu (TV film)
2005 Start Line (TV film)
2000 Gudžó ikki

TV seriály

2018 Tokumei keidži: Kakuho no onna (TV seriál)
2017 Ai šiteta tte, himicu wa aru (TV seriál)
Hito wa Mitame ga 100 Percent (TV seriál)
Kataomoi (TV seriál)
Keidži 7nin (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
OPE.01 (S05E01)
2016 Saigo no resutoran (TV seriál)
Keidži 7nin (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (9)
2015 Fuben na benrija (TV seriál)
Genkai šúraku kabušiki kaiša (TV seriál)
I'm home (TV seriál)
Isan Souzoku (TV seriál)
Keidži 7nin (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (9)
2014 Hirugao (TV seriál)
Kinkjú toriširabešicu (TV seriál)
2013 Irjú sósa 3 (TV seriál)
Shomuni (TV seriál)
2011 Akutou ~ Juuhanzai Sousahan (TV seriál)
2008 CHANGE (TV seriál)
Loto 6 de 3 Oku 2 Senman-en Atate Otoko (TV seriál)
OL Nippon (TV seriál)
Shichinin no onna bengoshi 2 (TV seriál)
2007 Joshi Deka! (TV seriál)
2006 Ns`あおい (TV seriál)
Teru Teru Ashita (TV seriál)
2005 Kiken na Aneki (TV seriál)
Koi ni očitara (TV seriál)
Risou no Seikatsu (TV seriál)
2004 Tóbóša (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1982 Waratte iitomo! (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky