foto

Rebecca Kohler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Just for Laughs Presents: Jim Gaffigan (TV film)

TV seriály

2018 Happy Together (TV seriál)
Scrubbing (E02)
Zpátky do práce (TV seriál)
Paroháč (S02E10)
Při činu (S02E08)
Souhlas (S02E05)
Schitt's Creek (TV seriál)
Open Mic (S04E06)
2017 Zpátky do práce (TV seriál)
Sbohem, Kate (S01E11)
Zrádná bradavka (S01E09)
Vlk a zajíc (S01E06)
2016 Kim's Convenience (TV seriál)
Service (S01E08)
2013 Just for Laughs: All-Access (TV seriál)

TV pořady

1992 This Hour Has 22 Minutes (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Reel Love (TV film)
2010 No Heart Feelings

TV seriály

2017 Zpátky do práce (TV seriál)
Závěr (S01E13)
Sakra (S01E12)
2014 Too Much Information (TV seriál)
2013 Just for Laughs: All-Access (TV seriál)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 The Jon Dore Television Show (TV pořad)
1997 Comedy Now! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky