foto

Rickard Petrelius

  • nar. 29.6.1955 (64 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2013 Eskil a Trinidad

Režijní filmografie

Filmy

2013 Fjällbackamorden: Ljusets drottning (TV film)
Fjällbackamorden: Strandridaren (TV film)
2006 Fallet G
2005 Münsters fall
2002 Taurus (TV film)

TV seriály

2011 Anno 1790 (TV seriál)
1997 Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
1992 Blueprint (TV seriál)
1990 Storstad (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Taurus (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace