foto

Gigi Vorgan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Nová éra
1990 Spirit of '76, The
Vital Signs
1989 Lidé z předměstí
Táta
1988 Rain Man
Rudé horko
1987 Summer School
1986 Bohem zapomenuté děti
1985 Alfred Hitchcock Presents (TV film)
1982 Marian Rose White (TV film)
1981 Caveman
Splendor in the Grass (TV film)
1980 Marriage Is Alive and Well (TV film)
1979 Naostro
1978 Čelisti II
1971 Johnny si vzal pušku

TV seriály

1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
Otherworld (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Married: The First Year (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Intrikánka (TV film)

TV seriály

1994 Rebel Highway (TV seriál)
1990 Plný dům (TV seriál)
Láska a pořádek (S03E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace