foto

Joseph Fretwell III

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1973 Vymítač ďábla
1972 Přes 110. ulici
1971 Francouzská spojka

TV seriály

1967 CBS Playhouse (TV seriál)
Coronet Blue (TV seriál)
N.Y.P.D. (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace