foto

Chris Barwell

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Things That Fall from the Sky
Zahaleni stínem
2015 Light Years
2014 Bypass
2011 Resistance
2010 The Song of Lunch (TV film)
2008 Better Things
2006 What We Did on Our Holiday (TV film)
2003 Devil's Tattoo, The
Love Me or Leave Me Alone

TV seriály

2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Crazy Diamond (E04)
Smaragdové město (TV seriál)
The Villain That´s Become (E09)
Lions In Winter (E08)
Mistress-New-Mistress (E03)
další epizody (5)
The Crown (TV seriál)
Lisbon (S02E03)
2013 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)
2009 Pohled na smrt (TV seriál)
2008 Wallander (TV seriál)
2006 Shameless (TV seriál)
Benefit Fraud (S03E04)
Dark Friends (S03E02)
2004 Life Begins (TV seriál)
2002 Cutting It (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace