foto

John Dunsworth

  • nar. 12.4.1946
    Bridgewater, Nova Scotia, Kanada
  • zem. 16.10.2017 (71 let)
    Halifax, Nova Scotia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sir John A. And the Curse of the Anti-Quenched
2014 Dvojnásobná vražedkyně Lizzie Bordenová (TV film)
Swearnet: The Movie
Trailer Park Boys: Don't Legalize It
2012 Zápasnice
2011 Místy oblačno
Take This Waltz
2010 Gospel According to the Blues, The (TV film)
2009 Trailer Park Boys: Countdown to Liquor Day
2008 Say Goodnight to the Bad Guys (TV film)
Treevenge
2007 Střet
2006 Bug and a Bag of Weed, A
Chlapi z karavanů
The Conclave
2005 Deník (TV film)
Hon na vraha (TV film)
Novou cestou (TV film)
Trudeau II: Maverick in the Making (TV film)
2004 A Hole in One
Napravitelné chyby (TV film)
The Trailer Park Boys Christmas Special (TV film)
Vrah od Green River (TV film)
Vražedný sen (TV film)
2003 Blessings (TV film)
Nezdolné město (TV film)
2002 Dostih pro Virginii
Too Young to Be a Dad (TV film)
Trudeau (TV film)
Vánoční střevíčky (TV film)
2001 Ostrovní zprávy
Tři dny (TV film)
Záblesk z pekel (TV film)
2000 Deeply
1999 New Waterford Girl
1998 One Last Shot
Skutečný Howard Spitz
1997 Pit Pony (TV film)
1996 Sweet Angel Mine
1994 Mary Silliman's War (TV film)
Život s Billym (TV film)
1992 Buried on Sunday
1990 Malí únosci (TV film)
1987 Deep Sea Conspiracy

TV seriály

2018 Trailer Park Boys (TV seriál)
F**kin’ F**ked Out Of Our F**kin’ Minds (S12E10)
Angel Sh*t Sent Down From Jesus God (S12E09)
Will You For To Be F**king Married To Me? (S12E08)
další epizody (10)
2017 Trailer Park Boys (TV seriál)
The All You Can Eat Sh*t Buffet (S11E10)
Oh, My F**k Boys, We Killed Lahey & Randy (S11E09)
A Liquor Captain Never Abandons a Sinking Sh*t Ship (S11E08)
další epizody (10)
2016 Trailer Park Boys (TV seriál)
Looks Like the Liquor Wins (S10E10)
Thugged Out Gangsta Sh*t (S10E09)
The Super Bling Cowboy (S10E08)
další epizody (10)
2015 Městečko Haven (TV seriál)
Otázka času (S05E22)
Blízko u domova (S05E21)
Procházející (S05E20)
další epizody (8)
Trailer Park Boys (TV seriál)
George Green: Industrial C**k Inhaler (S09E04)
Anointed In Liquor (S09E03)
Why in the F**k Is My Trailer Pink? (S09E01)
2014 Městečko Haven (TV seriál)
Rozjímání (S05E11)
Morbidnost (S05E09)
Odhalení (S05E08)
další epizody (8)
Trailer Park Boys (TV seriál)
Crawling Through the Sh*tpipe (S08E10)
Righties Loosies, Lefties Tighties (S08E09)
The Super-Duper-Industrial-Bubbles-Honey-Oil-Inator (S08E08)
další epizody (10)
2013 Forgive Me (TV seriál)
Městečko Haven (TV seriál)
Maják (S04E13)
Spi, miláčku, spi (S04E12)
Nesnáze s nesnázemi (S04E10)
další epizody (11)
2012 Městečko Haven (TV seriál)
Díky za vzpomínky (S03E13)
Třídní sraz (S03E12)
Poslední sbohem (S03E11)
další epizody (9)
2011 Městečko Haven (TV seriál)
Tichá noc (S02E13)
Hříchy našich otců (S02E12)
Svět se točí dál (S02E11)
další epizody (9)
2010 Call Me Fitz (TV seriál)
Drunk and on Drugs Happy Funtime Hour, The (TV seriál)
Městečko Haven (TV seriál)
Spirála (S01E13)
Takoví jste byli (S01E09)
Když zajde slunce (S01E08)
další epizody (6)
2007 Trailer Park Boys (TV seriál)
A Sh*t River Runs Through It (S07E10)
Going Off the Rails on the Swayzie Train (S07E09)
Let the Liquor Do the Thinking (S07E08)
další epizody (8)
2006 Trailer Park Boys (TV seriál)
Gimme My F**king Money or Randy's Dead (S06E06)
Halloween 1977 (S06E05)
Where in the F**k Is Oscar Goldman? (S06E04)
další epizody (6)
2005 Funpak (TV seriál)
Trailer Park Boys (TV seriál)
Sh*t Blizzard (S05E10)
I Am the Liquor (S05E09)
Dressed All Over & Zesty Mordant (S05E08)
další epizody (10)
2004 Trailer Park Boys (TV seriál)
Working Man (S04E08)
Propane, Propane (S04E07)
If You Love Something Set It Free (S04E06)
další epizody (8)
2003 Trailer Park Boys (TV seriál)
A Sh*t Leopard Can't Change Its Spots (S03E08)
The Delusions of Officer Jim Lahey (S03E07)
Where in the F**k Is Randy's Barbeque? (S03E06)
další epizody (8)
2002 Trailer Park Boys (TV seriál)
The Bare Pimp Project (S02E07)
Never Trust a Man with No Shirt On (S02E06)
The Bible Pimp (S02E05)
další epizody (7)
2001 Trailer Park Boys (TV seriál)
Who the Hell Invited These Idiots to My Wedding? (S01E06)
I'm Not Gay, I Love Lucy... Wait a Second, Maybe I Am Gay (S01E05)
Mrs. Peterson's Dog Gets F**ked Up (S01E04)
další epizody (6)
1998 Pit Pony (TV seriál)
1997 Lexx (TV seriál)
Giga Shadow (S01E04)
Eating Pattern (S01E03)
Super Nova (S01E02)
další epizody (4)
1989 The Jim Henson Hour (TV seriál)

Dokumentární

2014 Santa Quest
2012 Titanic: Následky (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2014 Trailer Park Boys (TV seriál)
Righties Loosies, Lefties Tighties (S08E09)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace