foto

Jaroslav Ďuríček

  • nar. 16.1.1935 (85 let)
    Buková, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Zima kúzelníkov (TV film)
1998 Dožinky (TV film)
1995 Hazard
1988 Angličtina (TV film)
Rúcho pána Balzaca (TV film)
1983 Pozadí (TV film)
1978 Dobrodružstvo v hoteli (TV film)
1976 Sváko Ragan (TV film)
Zypa Cupak (TV film)
1975 Zlaté jabĺčko (TV film)
1974 Podkovičky za korunu (TV film)
Trofej neznámeho strelca
1973 Prípad krásnej nerestnice
1972 Pohľadnica z mosta (TV film)
Zajtra bude neskoro
1970 Ring voľný (TV film)
1968 Hostinec pod gaštanom (TV film)
1966 Gigliho ária (TV film)

TV seriály

2012 Mesto tieňov (TV seriál)
Biele mäso (S02E10)
2006 Mafstory (TV seriál)
1976 Miesto v dome (TV seriál)
1975 Naši synovia (TV seriál)
1967 Zrkadlo občana Pokorného (TV seriál)

Dokumentární

2008 Keď odchádza kabaret (TV film)

Host

TV pořady

1994 Večer televízneho archívu (TV pořad)
1978 Recepty na šťastie (TV pořad)
1973 Víno a voda (TV pořad)
1971 Vtipnejší vyhráva (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1973 Víno a voda (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky