foto

Brad Schmidt

  • nar. 31.5.1979 (40 let)
    Cleveland, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jane and Emma
Shattered Memories (TV film)
2017 Lake Alice
2016 Padesát odstínů černé
Zrození národa
2014 Eden
2008 Tunelové krysy
2007 Bill
2006 Až do dna
2004 Unreal

TV seriály

2020 Truth Be Told (TV seriál)
Live Thru This (E07)
2018 Tady a teď (TV seriál)
If a Deer Sh*ts in the Woods (E03)
2017 Versus (TV seriál)
2015 Combat Report (TV seriál)
Namaste Bitches (TV seriál)
Stalker (TV seriál)
The News (E13)
2014 Profesionální lháři (TV seriál)
Bum (S03E03)
Bezmoc (S03E02)
Trosky (S03E01)
2009 Vincentův svět (TV seriál)
Zmobilován zaživa (S06E10)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Uklizená mrtvola (S03E02)
2005 Joey (TV seriál)
Joey a výprask (S02E03)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky