foto

Ivo Hlaváček

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Pacho sa vracia (divadelní záznam)
1996 Jozef Mak (divadelní záznam)
Zázračná láska (TV film)
1995 Hazard
1992 Jahňa chudobného (TV film)
1989 Pohotovosť (TV film)
Profesor Raat (TV film)
Reverend (TV film)
1988 Umývanie hláv (TV film)
1987 Dribling (TV film)
Mechanici (TV film)
Tá tajovská voda mútna (TV film)
1984 A keď som stretol lásku (TV film)
1981 Hlavolam pre Mocninu (TV film)
1978 Haló, tu Jakub! (TV film)

TV seriály

2013 Kolonáda (TV seriál)
2011 Aféry (TV seriál)
Dvojitá tvár (S02E16)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1991 Safari za kuchyňou (TV seriál)

TV pořady

2007 Zmenáreň (TV pořad)
2003 Kurnikšopaholubník (TV pořad)
1974 Zlatá brána (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace