foto

Hartmut Lange

  • nar. 1956

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tore tančí
2012 I Have a Boat (studentský film)
2009 Brémští muzikanti (TV film)
2008 Reversibel
2005 Grosse Schlaf, Der
2003 Pan Lehmann
Poslední taxi (TV film)
1998 Lupo und der Muezzin (TV film)

TV seriály

2015 Místo činu (TV seriál)
Borowski und der Himmel über Kiel (S46E05)
2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Väter und Söhne (S08E08)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Selbstjustiz (E07)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Nasser Tod (2) (S05E12)
Nasser Tod (1) (S05E11)
2006 Zwei Engel für Amor (TV seriál)
Červené růže (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Sternenkinder (S37E09)
2005 Chudí milionáři (TV seriál)
Kanzleramt (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Tödliche Nachbarn (S02E02)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Dokumentární

2004 Das Kanzleramt (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky