foto

Mareike Fell

  • nar. 24.2.1975 (44 let)
    Detmold, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Polizeiruf 110 - Liebeswahn (TV film)
2011 How to Win an (Oscar) Award
The House on Arch Lane
2010 Letní láska (TV film)
Lovci lebek
The Aristofrogs
2007 Baculka (TV film)
Kuckuckszeit (TV film)
2006 Half Empty
Himmel über Australien (TV film)
Wilsberg - Callgirls (TV film)
2005 Charlotte und ihre Männer
Crazy Partners (TV film)
Der Junge ohne Eigenschaften
Macho im Schleudergang (TV film)
Vera - Sicilská láska (TV film)
2004 Examen (studentský film)
Láska bez zpátečního lístku (TV film)
2003 Gestohlene Mond, Der (TV film)
Mann gesucht, Liebe gefunden (TV film)
Místo činu: Kolín - Neviditelní (TV film)
Operation Dance Sensation
2002 Kollaps (TV film)
2001 Schlaf mit meinem Mann (TV film)
Vražedkyně (TV film)
Wunde, Die (TV film)
Zatracená práce
2000 Seitensprung ins Glück (TV film)
1999 Hinter dem Regenbogen

TV seriály

2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2005 Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
2003 Kobra 11 (TV seriál)
Falešné signály (S07E02)
2002 Absolut das Leben (TV seriál)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
Samt und Seide (TV seriál)
Strandclique, Die (TV seriál)
Trojice pro život (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Geliebte Schwestern (TV seriál)
Park Hotel Stern (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1995 Jede Menge Leben (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Wie Pech und Schwefel (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2005 Casting About
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

TV pořady

1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace