foto

James Paradise

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ďábelská posedlost
2012 Prozření Charlieho Swana III
2002 Sleepaway Camp IV: The Survivor - a.z.
1996 Vládce času (TV film)
1995 Kongo
1994 Grandpa's Funeral (TV film)
Pětiboj
1993 Necronomicon
1992 Buffy, zabíječka upírů
1991 Chraň si svůj život
White Hot: The Mysterious Murder of Thelma Todd (TV film)
1990 Jury Duty: The Comedy (TV film)
1989 Jigsaw Murders, The
1988 Smrt po telefonu
1983 Sleepaway Camp

TV seriály

2003 Dragnet (TV seriál)
2002 Fastlane (TV seriál)
1999 Přátelé (TV seriál)
Stalo se v Las Vegas 1. část (S05E23)
1998 Jesse (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Fired Up (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
1991 Ženatý se závazky (TV seriál)
Kelly si vydělává (S06E04)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
1987 The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1993 Road to Revenge

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace