foto

Ladislav Konrád

  • nar. 18.5.1952 (67 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zázračný nos (TV film)
2015 Vojtěch
2010 Orest z rodu čarodejníkov (TV film)
2003 Nevěrné hry
2002 Dážď padá na naše duše
Za mestskými múrmi: Čierna pani (TV film)
1995 Hazard
Iba taká hra (TV film)
1994 Zo života dona Juana (TV film)
1993 Anděl milosrdenství
Domovníkov syn (TV film)
Príbeh Mateja Hóza (TV film)
1992 Jahňa chudobného (TV film)
1991 Diabol vo Francúzsku (TV film)
Rošáda (TV film)
1990 Citové cvičenia (TV film)
1989 Chodník cez Dunaj (TV film)
Novinári (TV film)
Rentabilita (TV film)
1988 Mikola a Mikolko
1987 Víkend za milión
1986 Pohyb (TV film)
Riaditeľ (TV film)
Smutné radosti (TV film)
1985 Ideálny manžel (TV film)
Zlatná krajina (TV film)
1984 Jazda na spiacom obrovi (TV film)
Král Drozdí brada
Čierny slnovrat (TV film)
1983 Barbari (divadelní záznam)
1980 Pomocník (TV film)
1978 Bendžo kvintet (TV film)
Einsteinov úsmev (TV film)
O nosatom kuchárovi a nohatom drotárovi (TV film)
Zhŕňajova nevesta (TV film)
1977 Koncert bez ruží (TV film)
Súkromná vojna
1976 Valaštiatko bielo (TV film)
1974 Horali (TV film)

TV seriály

2017 Rex (TV seriál)
Smrť s výhľadom (E01)
2015 Susedské prípady (TV seriál)
2013 Kolonáda (TV seriál)
2012 Mesto tieňov (TV seriál)
Posledná prestávka (S02E02)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Hon na legendu (E09)
2008 Kutyil s.r.o. (TV seriál)
Panelák (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2006 Susedia (TV seriál)
2005 Medzi nami (TV seriál)
2003 Záchranáři (TV seriál)
Útěk do Budína (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
1997 Duchovia (TV seriál)
1991 Štúrovci (TV seriál)
1989 Škola detektívky (TV seriál)

Dokumentární

2013 Prvá (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace