foto

Pamelyn Chee

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Boogie
2017 Beyond Skyline
2016 The Faith of Anna Waters
2015 3688
Prescient
2014 Afterimages
Jueyian
2011 Perfect Rivals
2008 Pulau Hantu (TV film)
Riverside
2007 Princess of Nebraska, The
Příliš čistotný nájemník
2006 December Ends

TV seriály

2016 Stitchers (TV seriál)
The Dying Shame (S02E06)
2013 Serangoon Road (TV seriál)
2008 The Little Nyonya (TV seriál)
2007 Déjà vu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky