foto

Jean-Pierre Dorléac

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2004 V rukách nepřítele
2001 Cahoots
1999 Téměř dokonalá vražda
1998 Walking to the Waterline
1997 Jediné vzrušení
Nechte to na Beaverovi
1996 Lily Dale (TV film)
Ostrov mrtvého muže (TV film)
1995 An Element of Truth (TV film)
1994 Spalující vášeň - Příběh Margaret Mitchellové (TV film)
1993 Srdce a duše
1991 Poprvé (TV film)
1989 Psanci (TV film)
1987 Smrt miluje přesnost
The Highwayman (TV film)
1986 Šéfova manželka
1984 Airwolf (TV film)
1982 Class Reunion
Mae West (TV film)
Rooster (TV film)
Rosie: The Rosemary Clooney Story (TV film)
1981 Jacqueline Susann's Valley of the Dolls (TV film)
Twirl (TV film)
1980 Kdysi dávno
Modrá laguna
1979 Buck Rogers in the 25th Century
Rebels, The (TV film)
1978 Bastard, The (TV film)
Hrdinové z galaxií (TV film)
Last of the Cowboys, The
Správní chlapi nosí černou
1977 The Last of the Cowboys

TV seriály

1999 Lot, The (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
Play it Again, Seymour - April 14, 1953 (S01E08)
Camikazi Kid - June 6, 1961 (S01E07)
The Color of Truth - August 8, 1955 (S01E06)
další epizody (8)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Osudová přitažlivost (S01E02)
Max Headroom (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Berrenger's (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Cover Up (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Hadí tlama (S02E19)
1983 Automan (TV seriál)
Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
Masquerade (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Jako Fénix z popela (S01E01)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1981 The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1989 Quantum Leap (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky