foto

Steven Cree

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Outlaw King
The Titan
2017 Churchill
The Escape
2016 Brotherhood
2015 Legacy
Swung
51 stupňů severní šířky
2014 Marvellous (TV film)
Zloba - Královna černé magie
300: Vzestup říše
2013 Ještě, že tě mám
Macbeth (divadelní záznam)
2012 John Carter: Mezi dvěma světy
Rebelka
The Knot
Tower Block
2011 The Awakening
2010 Huge
4.3.2.1
2009 Vivaldi, the Red Priest

TV seriály

2017 Cizinka (TV seriál)
Surrender (S03E02)
The Battle Joined (S03E01)
2015 Hoff the Record (TV seriál)
Tři mušketýři (TV seriál)
Marnotratný otec (S02E08)
2014 Shetland (TV seriál)
Dead Water: Part 2 (S02E04)
Dead Water: Part 1 (S02E03)
2013 Atlantis (TV seriál)
2011 Vera (TV seriál)
2010 Identity (TV seriál)
Lip Service (TV seriál)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

Dokumentární

1990 Cutting Edge (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace