foto

Steven Cree

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Terminátor: Temný osud
2018 2036 Origin Unknown
Král psanec
The Titan
2017 Churchill
The Escape
2016 Brotherhood
2015 51 stupňů severní šířky
Legacy
Swung
2014 300: Vzestup říše
Marvellous (TV film)
Zloba - Královna černé magie
2013 Ještě, že tě mám
2012 John Carter: Mezi dvěma světy
Rebelka
The Knot
Tower Block
2011 The Awakening
2010 4.3.2.1
Huge
2009 Vivaldi, the Red Priest

TV seriály

2020 Cobra (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 4 (S01E04)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
2019 Deep Water (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
MatkaOtecSyn (TV seriál)
2018 Kiri (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Cizinka (TV seriál)
Down the Rabbit Hole (S04E07)
2017 Cizinka (TV seriál)
První žena (S03E08)
Mátový likér (S03E07)
Kapitulace (S03E02)
další epizody (4)
2015 Hoff the Record (TV seriál)
Tři mušketýři (TV seriál)
Marnotratný otec (S02E08)
2014 Shetland (TV seriál)
Dead Water: Part 2 (S02E04)
Dead Water: Part 1 (S02E03)
2013 Atlantis (TV seriál)
2012 Vera (TV seriál)
Sandancers (S02E04)
Lip Service (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2010 Identity (TV seriál)
Lip Service (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

Dokumentární

1990 Cutting Edge (TV seriál)

Divadelní záznam

2013 Macbeth (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky