foto

Eamonn Holmes

  • nar. 3.12.1959 (59 let)
    Belfast, Severní Irsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mrs. Brown's Boys D'Movie
2008 Dohoda je dohoda
2004 Fat Slags
2003 EastEnders: Christmas Party (TV film)

TV seriály

2011 Pointless Celebrities (TV seriál)
2010 Mongrels (TV seriál)
2006 Annually Retentive (TV seriál)
2004 Shameless (TV seriál)
2000 Bob Martin (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1985 Summer Season (TV seriál)
Telly Addicts (TV seriál)

Dokumentární

2013 David Frost: Hello, Good Evening & Farewell (TV film)
2003 Comedy Connections (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

2016 It's Not Me, It's You (TV pořad)
2012 Sunday Brunch (TV pořad)
Zajímavé vynálezy (TV pořad)
2009 Piers Morgan's Life Stories (TV pořad)
2008 All Star Mr & Mrs (TV pořad)
Celebrity Juice (TV pořad)
2007 Britain's Got More Talent (TV pořad)
Chelsea Lately (TV pořad)
Would I Lie to You? (TV pořad)
2006 Petrolheads (TV pořad)
The ONE Show (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)
The Apprentice (TV pořad)
2004 Keith Barret Show, The (TV pořad)
Strictly Come Dancing (TV pořad)
Strictly Come Dancing: It Takes Two (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2002 I'm a Celebrity, Get Me Out of Here! (TV pořad)
2001 Celebrity Big Brother (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
1997 Light Lunch (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1991 Noel's House Party (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1970 Question of Sport, A (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace