foto

Paul Henckels

  • nar. 9.9.1885
    Hürth, Německá říše
  • zem. 27.5.1967 (81 let)
    Kettwig, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1961 Via Mala
1960 Sooo nicht, meine Herren
1959 Immer die Mädchen
1958 Bäume sterben aufrecht (TV film)
Idealer Gatte, Ein (TV film)
Liebe kann wie Gift sein
1957 Der Herzspezialist (TV film)
Der tolle Bomberg
Egon, der Frauenheld
Ein Stück vom Himmel
Ferien auf Immenhof
Přiznání hochštaplera Felixe Krulla
Tolle Nacht
1956 Das Dorf in der Heide
Der Fremdenführer von Lissabon
Drei Birken auf der Heide
Hochzeit auf Immenhof
Ich und meine Schwiegersöhne
Kirschen in Nachbars Garten
Küß mich noch einmal
Tausend Melodien
1955 Die Mädels vom Immenhof
Die spanische Fliege
Drei Mädels vom Rhein
Du darfst nicht länger schweigen
Griff nach den Sternen
Mamitschka
1954 Ball der Nationen
Clivia
Columbus entdeckt Krähwinkel
Maxie
Zarewitsch, Der
1953 Das tanzende Herz
Die Stärkere
Fanfaren der Ehe
Fräulein Casanova
Hollandmädel
Königliche Hoheit
Staatsanwältin Corda
1952 Der fröhliche Weinberg
Drei Tage Angst
Einmal am Rhein
Ferien vom Ich
Herz der Welt
Klettermaxe
Pension Schöller
1951 Rausch einer Nacht
1950 Glück aus Ohio
Hafenmelodie
Insel ohne Moral
1949 Diese Nacht vergess ich nie
Gesucht wird Majora
1948 Danke, es geht mir gut
Das kleine Hofkonzert
Die seltsamen Abenteuer des Herrn Fridolin B.
Eine alltägliche Geschichte
1947 Wozzeck
1946 Allez Hopp
1945 Das Leben geht weiter
Das seltsame Fräulein Sylvia
Dr. phil. Doederlein
Frühlingsmelodie
Kolberg
1944 Der Mann, dem man den Namen stahl
Die Zaubergeige
Junge Adler
Leben ruft, Das
Májová Bowle
Pan Sanders žije nebezpečně
Snění
1943 Altes Herz wird wieder jung
Großstadtmelodie
Kolotoč života
Lázně na mlatě
1942 Das große Spiel
Die Nacht in Venedig
Měj mě rád
Rembrandt
So ein Früchtchen
Velký král
Vídeňská krev
Zwei in einer großen Stadt
Zwischen Himmel und Erde
1941 Immer nur-Du!
Männerwirtschaft
Paní Luna
1940 Friedrich Schiller
Ihr Privatsekretär
Was wird hier gespielt?
Weißer Flieder
Začalo to omylem
1939 Ganzer Kerl, Ein
Nesmrtelné srdce
Slaměný klobouk
Zwölf Minuten nach zwölf
1938 Der Maulkorb
Diskretion - Ehrensache
Napoleon ist an allem schuld
Skandal um den Hahn
1937 Fremdenheim Filoda
Gläserne Kugel, Die
Karussell
Rozmary lásky
Zweimal zwei im Himmelbett
1936 Bláznivá chvíle
Das Hermännchen. Nee, nee, was es nich' alles gibt
Der lustige Witwenball
Die Nacht mit dem Kaiser
Děti velké lásky
Džungle volá
Eine Frau ohne Bedeutung
Hummel - Hummel
Mládí královny Viktorie
Nemožná žena
Pat a Patachon, únosci dívek
Paul und Pauline
Pošetilý nápad
1935 Alle Tage ist kein Sonntag
Das Einmaleins der Liebe
Der alte und der junge König - Friedrichs des Grossen Jugend
Eine Seefahrt, die ist lustig
Hermine und die sieben Aufrechten
Idealer Gatte, Ein
Liebesträume
Peter, Paul und Nanette
Verlieb Dich nicht am Bodensee
1934 Alte Kameraden
Charleys Tante
Chopinův valčík na rozloučenou
Der Meisterboxer
Der verlorene Sohn
Die große Chance
Dědictví v Pretorii
Ferien vom Ich
Finance pana velkovévody
Herr Senator. Die fliegende Ahnfrau, Der
In Sachen Timpe
Kazdá žena má své tajemství
Liebe dumme Mama
Mädchen mit Prokura, Ein
Rivalen der Luft - Ein Segelfliegerfilm
Zwischen zwei Herzen
1933 Das 13. Weltwunder
Dcerušky pana starosty
Der Störenfried
Der Traum vom Rhein
Die Nacht im Forsthaus
Die Wette
Heideschulmeister Uwe Karsten
Jäger aus Kurpfalz, Der
Lustige Kleeblatt, Das
Mädels von heute
Občánku, co teď?
Polizeiakte 909
Reifende Jugend
V poutech zákona
Závěť doktora Mabuse
Šťastnou cestu
1932 Das Testament des Cornelius Gulden
Die - oder keine
Es wird schon wieder besser
Maska
Mieter Schulze gegen alle
Rasputin, Dämon der Frauen
Rosmarin im Glück
Tolle Bomberg, Der
Unheimliche Geschichten
Wäsche - Waschen - Wohlergehen
Záhada modrého pokoje (německá verze)
1931 Bomby nad Monte Carlem
Das Mädchen vom Variete
Ekel, Das
Er und sein Diener
Gloria
Její Veličenstvo Láska
Kadetten
Man braucht kein Geld
Můj Leopold
Schneider Wibbel
Täter gesucht
Ungetreue Eckehart, Der
1930 Cyankali
Der unsterbliche Lump
Die Lindenwirtin
Die letzte Kompagnie
Die zärtlichen Verwandten
Dolly macht Karriere
Dreyfus
Einbrecher
Flachsmann als Erzieher
Frau ohne Nerven, Die
Gestohlene Gesicht, Das
Pension Schöller
Skandal um Eva
Velká touha
1929 Das närrische Glück
Die Liebe der Brüder Rott
Durchs Brandenburger Tor. Solang noch Untern Linden...
Es flüstert die Nacht
Gestörtes Ständchen
Liebfraumilch
Meineid - Ein Paragraph, der Menschen tötet
Melodie des Herzens
Morgenröte
Mutterliebe
Napoleon auf St. Helena
Procitnutí jara
Sprengbagger 1010
Tagebuch einer Kokotte
§ 173 St.G.B. Blutschande
1928 Am Ruedesheimer Schloss steht eine Linde
Ariadne in Hoppegarten
Der Ladenprinz
Der Unüberwindliche
Die Seltsame Nacht der Helga Wangen
Ledige Mütter
Polnische Wirtschaft
Revolutionshochzeit
Sex v okovech
Thérèse Raquin
1927 Der Kampf des Donald Westhof
Der Meister von Nürnberg
Feme
Frühere Verhältnisse
1926 Haus der Lüge, Das
Staatsanwalt Jordan
Wenn das Herz der Jugend spricht
1924 Dudu, ein Menschenschicksal
1923 Geheimnis von Brinkenhof, Das
Král Nazaretský

TV seriály

1963 Blick zurück im Film (TV seriál)
1959 Nachsitzen für Erwachsene (TV seriál)

Dokumentární

1932 P.S.

Režijní filmografie

Filmy

1931 Schneider Wibbel

Host

TV pořady

1964 Die fröhliche Weinrunde (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace