foto

Pavel Kubant

  • nar. 14.9.1956 (63 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Česká mše vánoční
2003 Říkadla Josefa Lady
1988 Vzpomínky na Karla IV.

TV seriály

2002 Cesta tří králů (TV seriál)
Pavel, dobrodruh víry (TV seriál)
1999 Bubáci a Hastrmani (TV seriál)
1996 Běla a malý čaroděj (TV seriál)
Strigôňove prázdniny (TV seriál)
1995 Strigôňove Vianoce (TV seriál)
1986 V chalúpke a za chalúpkou (TV seriál)

TV pořady

2017 Pohádky Boženy Němcové (TV pořad)
Pohádky Karla Jaromíra Erbena (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky