foto

Alexia Portal

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Ex de ma fille, L' (TV film)
2008 Fortunes (TV film)
2007 Le fantôme de mon ex (TV film)
2004 Si j'étais elle (TV film)
Vše pro peníze
2002 Le pont de l'aigle (TV film)
Pan Batignole
2000 Un jeune Français (TV film)
1998 Bonnes vacances (TV film)
Podzimní příběh
Quand un ange passe (TV film)
Temps d'un éclair, Le (TV film)

TV seriály

2016 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Kapka červeného vína (S07E09)
2009 Fortunes (TV seriál)
Mes amis, mes amours, mes emmerdes (TV seriál)
2006 Pátrací oddělení (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Voyance (S02E12)
2005 Rose a Val (TV seriál)
1999 Mai con i quadri (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Un homme en colère (TV seriál)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Vivement dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky