foto

Stefan Linn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Von Glücklichen Schafen
2009 Hinter den Dünen (studentský film)

Dokumentární

2017 24h Bayern: Ein Tag Heimat
2016 Heimatleuchten (TV seriál)
2011 Der Kardinal
1997 Kreuz & Quer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace