foto

Michael Pogo Kreiner

  • nar. 8.12.1965 (53 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2000 Aktion C+M+B (TV film)
1998 Die Siebtelbauern
1992 Geheimnis, Das
1991 Hund und Katz

Dokumentární

2017 Hedy Lamarr: Die österreichische Hollywoodlegende (TV film) - vyp.
1997 Kreuz & Quer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace