foto

Delphine White

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2015 Poltergeist
2011 Dům snů
2009 Dej šanci lásce (TV film)
2006 Muž roku
2005 Krajina přílivu
Policajtem proti své vůli
2004 The Winning Season (TV film)
Životy svatých (TV film)
2003 Neprůstřelný mnich
2002 Dvě na jednoho
2001 Píseň pro Briana (TV film)
2000 Vnadidlo
1999 Svatý bič (TV film)
1998 My Date with the President's Daughter (TV film)
1997 Nesprávný muž
1994 Pavouk a moucha (TV film)
Životy dívek a žen (TV film)
1990 Nejstarší družička na světě (TV film)
1989 Bionic Showdown: The Six Million Dollar Man and the Bionic Woman (TV film)
1988 Martha, Ruth & Edie
Mléko a med
1985 Tak si jdi (TV film)
1983 Videodrom
1982 Návštěvní hodiny
The Life and Times of Edwin Alonzo Boyd (TV film)
1981 Scanners
1980 Hog Wild
1979 Fast Company
1978 Blood & Guts

TV seriály

2017 Kennedyové po Camelotu (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Posedlý pomstou (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Agresivní virus (TV seriál)
Ouroboros (S04E07)
Tainted Love (S04E06)
Belly of the Beast (S04E05)
další epizody (7)
2015 The Dovekeepers (TV seriál)
2012 Policajt (TV seriál)
Rozsáhlé ďábelské spiknutí (S01E10)
Den díkůvzdání (S01E09)
Blýská se na lepší časy (S01E08)
další epizody (10)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
Where in the World Is Carmen Vega (S01E13)
There Are Rules (S01E12)
Off the Beaten Path (S01E11)
další epizody (12)
2007 Černá mše (TV seriál)
2006 Smart Woman Survival Guide, The (TV seriál)
1994 Picture Windows (TV seriál)
1992 Kapela Catwalk (TV seriál)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
1989 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Na Jih Jihovýchod (S04E20)
Duch ze Záhrobí (S04E17)
Diamanty nejsou navždy (S04E15)
další epizody (12)
1988 Válka světů (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Jen nejsilnější přežije (S04E04)
Seance (S04E03)
Tajný přítel (S04E02)
1986 Detektiv Marlowe (TV seriál)
Mučivý vítr (S02E06)
Maléry jsou můj denní chleba (S02E05)
Přestřelka u Cyrana (S02E04)
další epizody (6)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky