foto

Delphine White

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2015 Poltergeist
2011 Dům snů
2009 Dej šanci lásce (TV film)
2006 Man of the Year
2005 Krajina přílivu
Policajtem proti své vůli
2004 Winning Season, The (TV film)
Životy svatých (TV film)
2003 Neprůstřelný mnich
2002 Dvě na jednoho
2001 Píseň pro Briana (TV film)
2000 Vnadidlo
1999 Svatý bič (TV film)
1998 My Date with the President's Daughter (TV film)
1997 Nesprávný muž
1994 Pavouk a moucha (TV film)
Životy dívek a žen (TV film)
1990 Nejstarší družička na světě (TV film)
1989 Bionic Showdown: The Six Million Dollar Man and the Bionic Woman (TV film)
1988 Martha, Ruth & Edie
Mléko a med
1985 Tak si jdi (TV film)
1983 Videodrome
1982 Návštěvní hodiny
The Life and Times of Edwin Alonzo Boyd (TV film)
1981 Scanners
1980 Hog Wild
1979 Fast Company
1978 Blood & Guts

TV seriály

2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
Pilot (S01E01)
The Kennedys After Camelot (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Agresivní virus (TV seriál)
Ouroboros (S04E07)
Tainted Love (S04E06)
Belly of the Beast (S04E05)
další epizody (7)
2015 The Dovekeepers (TV seriál)
2012 Policajt (TV seriál)
Rozsáhlé ďábelské spiknutí (S01E10)
Den díkůvzdání (S01E09)
Blýská se na lepší časy (S01E08)
další epizody (10)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
2007 Černá mše (TV seriál)
2006 Smart Woman Survival Guide, The (TV seriál)
1994 Picture Windows (TV seriál)
1992 Kapela Catwalk (TV seriál)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
1989 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Na Jih Jihovýchod (S04E20)
Duch ze Záhrobí (S04E17)
Diamanty nejsou navždy (S04E15)
další epizody (12)
1988 Válka světů (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Jen nejsilnější přežije (S04E04)
Seance (S04E03)
Tajný přítel (S04E02)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace