foto

Keita Saitó

  • nar. 18.11.1985 (33 let)
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gangoose
2012 Heart Beat
2010 Scott Pilgrim proti zbytku světa
2009 Kamogawa horumó
Kaze ga cujoku fuiteiru
2008 Sunshine Days
Sûpâkabu
2006 Yonimo Kimyona Monogatari 2006 Aki no Tokubetsuhen (TV film)
2005 Tatchi

TV seriály

2014 Nezumi, Edo o haširu (TV seriál)
2013 Keidži no manazaši (TV seriál)
2012 13-sai no harówáku (TV seriál)
2006 Bengoši no kuzu (TV seriál)
2004 Hotman 2 (TV seriál)
Waterboys 2 (TV seriál)
2003 Kjóto čiken no onna (TV seriál)
2002 Kids War 4 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace