foto

Šóta Saitó

  • nar. 18.11.1985 (33 let)
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gangoose
2013 Keidži Jošinaga Seiiči: Namida no džikenbo (TV film)
2010 Scott Pilgrim proti zbytku světa
2009 Kamogawa horumó
Kaze ga cujoku fuiteiru
2005 Tatchi

TV seriály

2011 Deka Wanko (TV seriál)
2008 Kôshônin (TV seriál)
2007 Bjakkotai (TV seriál)
Haken no Hinkaku (TV seriál)
Jotei (TV seriál)
2004 Hotman 2 (TV seriál)
2003 Kókó kjóši (TV seriál)
Moto kare (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Kids War 4 (TV seriál)
2001 Kids War 3 (TV seriál)
2000 Kids War 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace