foto

Gwen Mallauran

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Les Parfums
2018 Zkouška ohněm
2013 Des étoiles
2009 Saint-Louis Blues
2006 Les Hommes s'en souviendront...
2005 Code 68
Domaine privé
2003 Un fils
2002 Lulu

TV seriály

2018 Medici (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 4 (E04)
2016 Cannabis (TV seriál)
2015 Virage Nord (TV seriál)
Nicolas (E03)
Le Miroir (E02)
La Clé (E01)
2013 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Den spojenectví (S05E02)
Nucená práce (S05E01)
2012 Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
Trahisons (S01E06)
Le Ralliement (S01E05)
Le Témoin (S01E04)
Znovuzrozeni (TV seriál)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 4 (S04E04)
2010 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Řešení (S03E12)
Z lásky (S03E10)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
2008 Scalp (TV seriál)
2007 Reportéři (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky