foto

Siggi Kautz

  • nar. 11.4.1980 (39 let)
    Heidelberg, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Klappe Cowboy!
2009 Tatort - Neuland (TV film)
2008 Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství
ProSieben FunnyMovie - Dörte's Dancing (TV film)
Und Jimmy ging zum Regenbogen (TV film)
2005 Tatort - Leerstand (TV film)
2003 Pokalfieber
Tatort - Sag nichts (TV film)
Vražedný odpočet (TV film)
2002 Heimatfilm! (TV film)
Pest - Die Rückkehr (TV film)
1999 Dunkle Tage (TV film)
1996 Männer sind was Wunderbares (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Unser Vater, der Held (TV film)

TV seriály

2010 Otec Braun (TV seriál)
Jedovatá medúza (E18)
2006 Alle lieben Jimmy (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Der erste Schritt (S05E13)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Mein Leben & ich (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Tod im Internat (S01E10)
2000 Kobra 11 (TV seriál)
Nebezpečná hra (S04E11)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Ritas Welt (TV seriál)
Strandclique, Die (TV seriál)
1997 Die Kids von Berlin (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky