foto

Michael Izquierdo

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Best Day of My Life
2017 Fireworkers
2016 Rovnost
2013 Antidote
Vlk z Wall Street
2012 The Last Day of August
2010 Heterosexuals
2009 Zažít Woodstock
2008 Seznamte se s Davem
2006 iChannel

TV seriály

2016 11.22.63 (TV seriál)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Possibility Two (S01E17)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Silver Star (S01E17)

Dokumentární

2016 Expedition Week: Return of the Ghost Ship (TV film)
2008 Theater of War
2006 Konečná zpráva (TV seriál)

TV pořady

2011 Příprava na soudný den (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 iChannel

Producentská filmografie

Filmy

2017 Fireworkers

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace