foto

Eva Dočolomanská

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Heavy and Thrash
2013 Repríza (studentský film)
2008 Malá nepatrná lež (TV film)
2004 Princ a já
1999 Rozum nadovšetko (TV film)
Šialený pocit viny
1998 Drahí príbuzní (TV film)
1997 Amálka, ja sa zbláznim! (TV film)

TV seriály

2017 Rex (TV seriál)
Nemé výkriky (E11)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace