foto

Anlian Yao

  • nar. 25.8.1957 (62 let)
    Shandong, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 You Are My Sunshine
2014 Da gong lao ban
2012 Double Xposure
2011 Zheli nali
2009 Chaoji 50
2007 Rudá osina
2005 Šanghajské sny
2000 Suzhou he

TV seriály

2020 Love Story of Court Enemies (TV seriál)
Sniper (TV seriál)
2019 My True Friend (TV seriál)
2018 Ever Night (TV seriál)
Flipped in My Youth (TV seriál)
Great Expectations (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky