foto

Franz Muxeneder

  • nar. 19.10.1920
    Salzburg, Rakousko
  • zem. 3.1.1988 (67 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Fledermaus, Die (TV film)
1983 Waldbauernbub, Der (TV film)
1982 Láskyplné kožené kalhoty
Skřítek pana Edera
1981 Musíš vydržet, kámo
Zuhaus in fremden Betten (TV film)
1980 Kožené kalhoty v St. Tropez
1979 Hurra - ein Junge (divadelní záznam)
Mužové v kožených kalhotách
Zum Gasthof der spritzigen Mädchen
1978 Die blaue Maus
Liebesgrüße aus der Lederhose 4: Die versaute Hochzeitsnacht
Liebesgrüße aus der Lederhose, 5. Teil: Die Bruchpiloten vom Königssee
Lustschloß im Spessart, Das
1977 Die Jugendstreiche des Knaben Karl
Liebesgrüße aus der Lederhose 3: Sexexpress aus Oberbayern
1976 Alpensaga - Liebe im Dorf (TV film)
1975 Champagner aus dem Knobelbecher
Ich denk', mich tritt ein Pferd
1974 Ach jodel mir noch einen
Der gestohlene Himmel
Marie, nech mě chvíli spát aneb jak hledali poklad
Schwarzwaldfahrt aus Liebeskummer
1973 Auch Ninotschka zieht ihr Höschen aus
Ein Käfer auf Extratour
Liebesgrüße aus der Lederhose
Matratzen-Tango
Urlaubsgrüße aus dem Unterhöschen
1972 Fettaugen - Eine Idylle aus der deutschen Provinz (TV film)
Täter auf der Spur - Kein Hafer für Nicolo, Dem (TV film)
1971 Außer Rand und Band am Wolfgangsee
Der fidele Bauer (divadelní záznam)
Einer spinnt immer
Leiche gesucht (TV film)
Morgen fällt die Schule aus - Die Lümmel von der ersten Bank, VI. Teil
1970 Dr. Fummel und seine Gespielinnen
1969 Frau Wirtin hat auch eine Nichte
1968 Frau Wirtin hat auch einen Grafen
Karussell (TV film)
Otto ist auf Frauen scharf
1967 Das große Glück
Der Bauer als Millionär (divadelní záznam)
Fiesko, der Salamikramer (TV film)
Susanne, die Wirtin von der Lahn
1966 Bei Pfeiffers ist Ball (TV film)
Das sündige Dorf
Happy End am Wolfgangsee
1965 Ein Ferienbett mit 100 PS
Fromme Helene, Die
Ruf der Wälder
1964 Liebesgrüße aus Tirol
Schwarzer Peter (TV film)
Schwejk's Flegeljahre
Show hin - Schau her (TV film)
1963 ...denn die Musik und die Liebe in Tirol
Allotria in Zell am See
Bauer als Millionär, Der (TV film)
Der G'wissenswurm (TV film)
Übermut im Salzkammergut
1962 ...und ewig knallen die Räuber
Das ist die Liebe der Matrosen
Kaiser Joseph und die Bahnwärterstochter (TV film)
Wilde Wasser
1961 Chikita
Der Teufel spielte Balalaika
Der Zerrissene (TV film)
Unsere tollen Tanten
1960 Das Dorf ohne Moral
Glocken läuten überall
Hauptmann - deine Sterne
1959 Kein Mann zum Heiraten
Mikosch im Geheimdienst
1958 Liebe, Mädchen und Soldaten
Münchhausen in Afrika
Zauber der Montur
1957 Der Kühne Schwimmer
Die Unschuld vom Lande
Frauen sind für die Liebe da
Frauenarzt Dr. Bertram
Hoch droben auf dem Berg
Quiéreme con música
Tolle Nacht
1956 Heiße Ernte
Hirtenlied vom Kaisertal, Das
Pulverschnee nach Übersee
Wo der Wildbach rauscht
Zu Befehl, Frau Feldwebel
Zwei Bayern in St. Pauli
1955 Camino cortado
Drei Männer im Schnee
Drei Tage Mittelarrest
Hanussen
Heimatland
Ja, ja die Liebe in Tirol
Unternehmen Schlafsack
1954 Das Kreuz am Jägersteig
Hochstaplerin der Liebe
Liebe und Trompetenblasen
Unternehmen Edelweiß
1953 Das Dorf unterm Himmel
Die Junggesellenfalle
Nacht ohne Moral, Die
1952 Der eingebildete Kranke
Der große Zapfenstreich
Dům života
Hallo Dienstmann
Heimatglocken
Karneval in Weiß
Weiße Abenteuer, Das
1951 Eva erbt das Paradies... ein Abenteuer im Salzkammergut
Heimat, deine Sterne
Hochzeit im Heu
Weiße Schatten
1948 Maresi

TV seriály

1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
Heiße Wickel - kalte Güsse (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1982 Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
1980 Der Andro-Jäger (TV seriál)
Die liebe Familie (TV seriál)
1976 Die Alpensaga (TV seriál)
Zwickelbach & Co. (TV seriál)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Wie würden Sie entscheiden? (TV seriál)
1973 Klimbim (TV seriál)
1969 Königlich Bayerisches Amtsgericht (TV seriál)
Luftsprünge (TV seriál)
1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Dokumentární

2013 Franz Antel - Meister der Unterhaltung - a.z.

Host

TV pořady

1971 Dalli Dalli (TV pořad)
1966 Show hin - Schau her (TV pořad)
1963 Zwischenmahlzeit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky