foto

Ingrid Ištóková

  • nar. 16.10.1963 (55 let)
    Slovensko, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2014 Jak jsme hráli čáru
Slovensko 2.0
2003 Dlhá krátka noc (TV film)
1999 Šialený pocit viny
1998 Priateľstvá padajúceho lístia (TV film)
1997 Len treba chcieť
1996 Dzeň derešovi (divadelní záznam)
Dzeň kolačovi (divadelní záznam)
1995 Mikuláš Mráz
1994 Diagnóza: vajíčko (TV film)
Veľká Kata a jej brat (TV film)

Galerie (2)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace