foto

John Short

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Love, Gloria
2004 Vánoce naruby
2002 The Pickets
2000 Grinch
1999 Kámoš 2
1998 Vítejte v Hollywoodu
1996 Spiklenci
Výkupné
1995 Apollo 13
1992 Půlnoční podraz
1990 Vítej doma, Roxy Carmichaelová
1989 Anatomie pana člověka
Brenda Starrová
1987 Anděl v zeleném (TV film)
1986 Pořádný průšvih
Vzpoura strojů
1985 Other Lover, The (TV film)

TV seriály

2019 Osudná jiskra (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Až se znovu potkáme (S01E14)
Pohotovost (TV seriál)
Probuzení (S12E05)
2004 Západní křídlo (TV seriál)
The Hubbert Peak (S06E05)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Regenerace (S02E23)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Zachraňte Santa Clause! (S03E07)
1997 Advokáti (TV seriál)
Part I (S01E02)
1996 JAG (TV seriál)
Oprava (S01E18)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Stand by Your Man (S04E08)
1986 Cavanaughs, The (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1967 The Revenue Men (TV seriál)
1966 This Man Craig (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky